Erfaring

Jeg startet Torvet Fysioterapi i 1990 og har tidligere arbeidet som avtalefysioterapeut. I løpet av tiden som praktiserende har jeg opparbeidet god kompetanse og sitter på lang erfaring med behandling av ulike fysikalske problem. I forbindelse med at jeg har fylt 70 år har jeg dessverre mistet min avtale med Nordre Follo kommune, og jeg har derfor ikke lenger avtale om refusjon fra Helfo.

Jeg tar fortsatt imot både gamle og nye pasienter til behandling, og jeg har fleksible timeavtaler.

Jeg er opptatt av å se helheten og sammenhengen mellom ulike plager i muskel og skjelett for å kunne kombinere spesifikke behandlingsmetoder.   

Jeg har spesielt fokus på problemer i nakke og rygg, da disse ofte er årsaken til plager andre steder i kroppen.

Mine spesialfelt er: Ortopedisk fysioterapiSmerteterapiOsteopati og Klassisk Akupunktur.

Fysikalsk massasje og tøyninger med aktiv bruk av hender er de viktigste behandlingsformer i stive og vonde muskler. I tillegg utføres manuelle korreksjoner for å forbedre funksjonen og bevegelighet i skjelett.

Jeg benytter også avansert medisinsk laser og dypt virkende sjokkbølge apparatur ved akutte og kroniske betennelser i sener og muskler. Les mer under siden – Behandlinger.

Les mer om priser vedr. konsultasjon og behandlinger på Priser.

For å se nyhetsartikler og lignede om meg, klikk deg inn på Presse


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler som kan inneholde sporingsinformasjon om besøkende. Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.