Hvem er jeg?

Mitt navn er Peter Christoffer Meyer. I 1990 startet jeg Torvet Fysioterapi. Her har jeg arbeidet som avtaleterapeut i over 30 år og har lang erfaring med behandling av ulike fysikalske problem.

Mitt fokus er å se helheten og sammenhengen mellom ulike plager i muskel og skjelett for å kunne kombinere spesifikke behandlingsmetoder.   

Jeg har spesielt fokus på problemer i nakke og rygg da disse ofte er årsaken til plager andre steder i kroppen.

Mine spesialfelt er: Ortopedisk fysioterapi, Smerteterapi, Osteopati og Klassisk Akupunktur.

Fysikalsk massasje og tøyninger med aktiv bruk av hender er de viktigste behandlingsformer i stive og vonde muskler. I tillegg utføres manuelle korreksjoner for å forbedre funksjonen og bevegelighet i skjelett.

Jeg benytter også avansert medisinsk laser og dypt virkende sjokkbølge apparatur ved akutte og kroniske betennelser i sener og muskler. – Les mer under behandlinger.

I forbindelse med at jeg har fylt 70 år har jeg dessverre mistet min avtale med Nordre Follo kommune, og mottar ikke lenger refusjon fra Helfo.

Jeg tar fortsatt imot både gamle og nye pasienter til behandling uten ventetid og med fleksible timeavtaler. Har også kveldstimer dersom dette skulle være et behov.

Det også muligheter å motta timer for å vedlikeholde status.

Les mer om priser vedr. konsultasjon og behandlinger på Priser.

For å se nyhetsartikler og lignede om meg, klikk deg inn på Presse


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler som kan inneholde sporingsinformasjon om besøkende. Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.